ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Σχολική Σύμβουλος 2ης Περιφέρειας, κ. Χατζηνικολάου Σοφία, όρισε την Πέμπτη ως ημέρα συνάντησης, στο γραφείο 513 στον 5ο όροφο του Διοικητηρίου Καβάλας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H  Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π/θμιας Εκπ/σης Καβάλας κ. Σοφία Χατζηνικολάου σε συνεργασία με τον σύμβουλο κ. Αθανάσιο Διαλεκτόπουλο της 1ηςΕκπαιδευτικής Περιφέρειας Π/θμιας Εκπ/σης Καβάλας και με τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Π/θμιας Εκπ/σης Καβάλας κ. Παναγιώτη Παπάζογλου διοργάνωσαν έκθεση με έργα μαθητών τα οποία δημιουργήθηκαν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2014-15 στο πλαίσιο των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων και της Ευέλικτης Ζώνης.

Μέσω της έκθεσης δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να παρουσιάσουν τα έργα τους στο κοινό της πόλης συμβάλλοντας στο «Άνοιγμα» του Σχολείου στην τοπική κοινωνία. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, την Τετάρτη 3/06/2015 από ώρα 9:00π.μ-21:00μ.μ (το πρωί για τα σχολεία και  το απόγευμα για το κοινό της πόλης).

Φουαγιέ 3.6.2015(1)Φουαγιέ 3.6.2015

Συγχαρητήρια Επιστολή (προς το Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεώνα)

ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ

Ημέρα Επικοινωνίας με τη Σχολική Σύμβουλο 2ης Περιφέρειας Καβάλας

Σας ενημερώνουμε ότι η Σχολική Σύμβουλος 2ης Περιφέρειας, κ. Χατζηνικολάου Σοφία, όρισε την Πέμπτη ως ημέρα συνάντησης, στο γραφείο 513 στον 5ο όροφο του Διοικητηρίου Καβάλας.

Χαιρετισμός

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  θα ήθελα να σας ευχηθώ μια χρονιά δημιουργική και γεμάτη υγεία και να συνεχίσετε να προσφέρετε στους μαθητές σας το «ευ ζειν» και να έχετε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Το σύντομο χρονικό διάστημα  που δουλέψαμε μαζί (προγράμματα, σεμινάρια, ημερίδες, εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές παρεμβάσεις) ήταν για μένα πολύ σημαντικά καθώς μέσα από το  ρόλο του Σχολικού Συμβούλου, πλούτισα τις γνώσεις μου και αποκόμισα εμπειρίες. Θέλω να πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί ακόμα πιο δημιουργικά και αποτελεσματικά με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μικρούς μας μαθητές, στα παιδιά που η πολιτεία και οι γονείς εμπιστεύονται στα χέρια μας για να τους μεταλαμπαδεύσουμε γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες. Η μέριμνά μας και η εργασία μας θα είναι τόση και τέτοια ώστε τα παιδιά να εργάζονται σε κλίμα ευχάριστο, σε χώρο ασφαλή  και σε πνεύμα αποδοχής και αγάπης.

Όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε!

                Με εκτίμηση,

Σοφία Χατζηνικολάου

Σχολική Σύμβουλος 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν.Καβάλας